Tilaustunnit – yksilölliset ratkaisut

Työpaikkaliikunta

Raskas työ vaatii raskaat – siis vetreyttävät – huvit. Viikoittainen tanssitunti auttaa jaksamaan, sillä kunto kohenee ja pää tyhjenee työasioista.

Itämainen tanssi vahvistaa erityisesti kehon syviä lihaksia ja auttaa siten kehoa arjessa; monet kokevat sen helpottavan erityisesti hartianseudun oloa. Tanssi myös kohentaa mielialaa ja edistää osaltaan työssäjaksamista.

Työpaikkaryhmälle on mahdollista varata oma, yksityinen tanssitunti – tällöin treenataan vain omaan aikaan, omalla porukalla. Yritys voi myös ostaa yksittäiselle työntekijälle tanssikauden studion avoimilla tunneilla käytettäväksi, jolloin kyseinen tanssija on oikeutettu myös mahdollisesti väliin jääneiden treenikertojen korvaukseen studion muilla avoimilla viikkotunneilla.

Omassa porukassa tai muiden MDS:läisten seassa – tanssi on silti aina mitä parhainta liikuntaa!

Yksityitunnit

Ujostuttaako liikkua ryhmässä? Tanssitko mieluummin omalla porukalla? Haittaako työaikataulusi harrastustoimintaa? Kaikkiin näihin kysymyksiin tarjoaa ratkaisun yksityistunti.

Yksityistunti räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja aikatauluusi sopivaksi. Voit tulla kerran tai kaksi tai varata kokonaisen tuntikimaran – hinta määräytyy mm. tuntien määrän ja keston mukaan. Jos muiden kanssa treenaaminen ei syystä tai toisesta sovi, olet tervetullut tanssimaan omalle tunnillesi.

Esiintymisvalmennus ja tilauskoreografiat

Aihe sivuaa yksityistunteja, sillä näihinkään treeneihin ei muilla ole asiaa. Jos haluat kehittyä soolotanssijana, voit varata yksityisvalmennuksen. Katsotaan yhdessä, miten tarkennetaan tanssitekniikkaasi tai hiotaan esityksesi timanttiseen kuntoon. Joskus ulkopuolinen silmä ja hyvät neuvot voivat avata kokeneellekin estradieläimelle aivan uusia näkökulmia tanssiin ja tulkintaan. Tämä valmennus sopii myös tanssisryhmille.

Tarvitsetko tanssin, mutta sopiva koreografia puuttuu? Ei hätää, koreografian voi myös saada mittatilaustyönä! Jopa yksinoikeudella, jos tarpeen.

Teematunnit

Polttarit tulossa – tarvitsetko morsiamelle ohjelmaa? Vai haluatko tarjota syntymäpäiväsankarille elämyksen? MDS tarjoaa myös tämän kaltaisia teematunteja sekä itämaisesta että burleskitanssista.

Tanssikurssit omalla paikkakunnallasi

Asutko jossain muualla, kuin Turussa tai sen ympäristössä? Ei hätää – voit tilata tanssikurssin kotipaikkakunnallesi. MDS ja Anu reissaavat tanssimaan ja tanssittamaan!

Vuokraa sali

Tarvitsetko treenitilaa? Haluatko kurssittaa muita? MDS:n sali on vuokrattavissa myös omaan harjoitteluun. ja tuntien/kurssien pitoon.