Tanssilajit

Itämainen tanssi

Rakkaalla lapsella nimiä riittää: itämainen tanssi, vatsatanssi, napatanssi, raqs sharqi… MDS:llä tanssitaan itämaista tai egyptiläistä tanssia. Joskus sitä yhdistetään muista tanssilajeista saatuihin vaikutteisiin, jolloin yhdstelmästä käytetään nimeä fuusiotanssi, fuusiovatsatanssi tai oriental fusion. Yhteisellä tanssimatkallamme tutustumme tanssitekniikkaan, rakennamme kokonaisia tansseja, kuuntelemme musiikkia ja tutustumme kulttuuriin, josta itämainen tanssi kumpuaa.

Tervetuloa MDS:n tanssimatkalle!

Burlesque-ish

Burleskitanssi kenties kutsuu juuri sinua? MDS:llä itämaisen tanssin elementteihin liitetään muualta koottuja mausteita, jolloin lopputuloksena on voimauttava ja hauska liikuntamuoto. ”-Ish” tanssityylin nimeen putkahtaa englannin kielestä, jolloin nimi tarkoittaa burleskimaista. Tanssitunnilla keskitymme nauttimaan musiikista ja liikkeestä, mutta jos mielesi tekee burleskiesiintyjäksi, tunnilla opittuja taitoja voit käyttää myös estradilla.

Tervetuloa raottamaan verhoa burleskin maailmaan!

Kehonhuolto

Jokainen tanssija, ja tietysti myös siviilit, tarvitsee huoltamopalveluja! Käytäthän autosikin syynättävänä vähintään kerran vuodessa – miksi siis et huoltaisi myös itseäsi. Kehonhuoltotreenissä teemme lihaskuntoharjoitteita kehon vahvistamiseksi ja venytysosuuden kropan vetreyttämiseksi. Tunti sopii kaikille tasoille, sillä harjoitteet on helppo mukauttaa omiin tarpeisiin sopiviksi. Ja muiden kanssa rupatellessa (jos siltä tuntuu) virkistyy myös mieli.

Tervetuloa huoltamaan itseäsi!