Esitykset

Musiikki alkaa soida. Sävelten mukana näkyviin ilmestyy tanssija. Katsot, kuinka musiikki muuttuu näkyväksi tanssijan liikkeiden myötä. Vaikka et ehkä ymmärrä laulun sanoja, tunnet iloa tai surua, kaipausta tai mielihyvää. Juuri sellainen tanssiesitys kruunaa juhlasi.

MDS:ltä voit tilata sekä itämaisen tanssin että burleskitanssin soolo- tai ryhmäesityksiä.

Hyvä esitys syntyy, kun…

  • Solisti tai ryhmä on käyttänyt paljon aikaa esityksen suunnitteluun. On hankittu musiikit, opeteltu tanssit, harjoiteltu tuntikausia salilla yksin ja yhdessä, hiottu ja viilattu yksityiskohtia.
  • Pukusuunnittelu ja -valmistus on kohdallaan. Materiaalit ovat oikeat ja värit sopivat teemaan ja tanssijoille. Sadoittain strasseja on saatettu liimata asujen koristeeksi…
  • Valmistautuminen juuri tähän esitykseen on aloitettu ajoissa. On laitettu meikit ja kampaukset, huollettu asut. Ja varmistettu kuljetus keikkapaikalle.

Esiintyjän aikaa kuluu myös matkoihin, keikkapaikalla odotteluun, toimistotöihin… Ei siis ihme, että hyvä esitys myös keventää tilaajan kukkaroa jonkin verran. Et varmaankaan antaisi autoasi puutarhurin huollettavaksi tai talosi sähkötöitä leipurin käsiin. Ammattimainen ja huolellisesti valmisteltu esitys on jalokivi, johon kannattaa sijoittaa!